Cleaning Service Van der Weele

Hygiëne zit in ons genen.

Diensten

Schoonmaak

Een schone ruimte oogt niet alleen fijn, maar is ook beter voor de gezondheid én voor de uitstraling van uw bedrijf of uw woning. Wij ontzorgen u graag met periodieke schoonmaak, zo kunt u er op rekenen dat alle ruimtes in het bedrijfspand regelmatig schoongemaakt worden en dat alles  goed functioneert. Met onze periodieke schoonmaak herhalen wij schoonmaakwerkzaamheden regelmatig. In overleg kunt u een periode en gewenste werkzaamheden met Cleaning Service Van der Weele afspreken. Voor vragen over periodieke schoonmaak kunt u via het contactformulier vrijblijvend contact met ons opnemen.

Glasbewassing

Bent u op zoek naar glasbewassing voor uw bedrijfspand?


Het schoonmaken van ramen is niet iets wat overgeslagen kan worden bij het regelmatig onderhoud van een bedrijfspand, kantoor of woning. Het glaswerk aan de buitenkant van een pand kan veel werk zijn en lastig bereikbaar. Cleaning Service Van der Weele beschikt over alle benodigde materialen en gecertificeerde glazenwassers om elke opdracht vakkundig uit te voeren. U kunt ons inschakelen voor eenmalige of terugkerende glasbewassing. Wij kunnen glasbewassing zowel binnen én buiten uitvoeren. 
 

Zonnepanelen bewassing 

 

Uw zonnepanelen schoonmaken heeft meerdere voordelen. Een van deze voordelen is een langere levensduur van de zonnepaneleninstallatie. Het rendement hangt af van verschillende factoren, waaronder het type zonnepaneel en de plaatsing. Dit brengt ons bij het volgende punt: vuil heeft namelijk een grote invloed op het rendement van het paneel. ‘Vuil wordt toch vanzelf weggespoeld door de regen?’,

 

Een gedeelte wel, maar lang niet alles. Een professioneel gereinigd paneel levert gemiddeld 10% meer rendement op. Daarom wordt aangeraden om 1 tot 2 keer per jaar uw zonnepanelen professioneel te laten reinigen.

 

 Gevelreiniging

Het reinigen van een gevel houdt simpelweg in dat de aanwezige vervuiling op een gevel verwijderd wordt. Het is niet mogelijk om met 1 reinigingsmethode alle soorten vervuiling op alle ondergronden te verwijderen. Per gevel zal de juiste aanpak bepaald moeten worden.