Cleaning Service Van der Weele

Hygiëne zit in ons genen.

Het schoonmaakbedrijf

Heeft u een schoonmaakbedrijf in Tiel nodig? Dan is Cleaning Service van der Weele hét schoonmaakbedrijf in Tiel wat u van dienst kan zijn bij verschillende schoonmaakwerkzaamheden. Hygiëne zit in onze genen en wij beschikken over 24 jaar schoonmaakervaring. Hierbij kunt u onder andere denken aan het schoonmaken van kantoorpanden en andere soorten panden en aan glasbewassing en zonnepanelen bewassing. Wij gaan geen enkele schoonmaakklus uit de weg. Of u nu op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf wat uw bedrijfsruimte schoonmaakt, of naar een schoonmaakbedrijf dat de ruiten van uw woning reinigt.

Neem contact op
Voor particulieren en bedrijven

Wij zijn een dynamisch schoonmaakbedrijf en tegelijkertijd een dienstverlenende organisatie. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen op het moment dat u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Culemborg, Tiel of Veenendaal. Een schone ruimte geeft niet alleen een prettige uitstraling, maar het is ook beter voor uw gezondheid. Wij streven naar een prettige uitstraling van uw bedrijf of woning, van binnen én van buiten. Met ons kunt u vaste schoonmaakafspraken maken. Zo kunt u erop rekenen dat alle ruimtes in uw bedrijfspand regelmatig schoongemaakt worden en dat alles binnen uw bedrijfspand goed functioneert. Dat werkt natuurlijk een stuk fijner en neemt ook de onrust weg van een rommelige ruimte. 


Schoonmaakbedrijf Tiel

 


Uw bedrijfspand

 

Uw bedrijfspand is vaak het visitekaartje van uw bedrijf. Hierbij is een schoon en opgeruimd bedrijfspand. Als schoonmaakbedrijf in Tiel kunnen we alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden in én rondom uw bedrijfspand regelmatig herhalen. In overleg kunt u met ons vaste schoonmaakafspraken maken en de gewenste schoonmaakwerkzaamheden afspreken. Voor vragen over het maken van vaste schoonmaakafspraken kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier op onze website in te vullen.

Ik ben geïnteresseerd
Vaste schoonmaakwerkzaamheden

Omdat bij ons schoonmaakbedrijf in Veenendaal klantgerichtheid centraal staat, kunt u met ons vaste schoonmaakwerkzaamheden afspreken. Zo kunnen wij periodiek uw bedrijfsruimte schoonmaken, maar ook kunnen we vaste afspraken maken over het wassen van de glazen van uw woning of bedrijfspand. Het regelmatig reinigen van de ruiten van uw woning of bedrijfspand zijn namelijk schoonmaakwerkzaamheden die niet zomaar overgeslagen mogen worden. Het glaswerk aan de buitenkant van uw woning of bedrijfspand kan lastig bereikbaar zijn. Ons schoonmaakbedrijf in Tiel beschikt over alle benodigde materialen voor het optimaal reinigen van alle soorten ramen. Onze gecertificeerde glazenwassers voeren iedere schoonmaakopdracht vakkundig uit.

Neem vrijblijvend contact op