Cleaning Service Van der Weele

Hygiëne zit in ons genen.


Glasbewassing

 

Heeft u een schoonmaakbedrijf in Veenendaal nodig voor het uitvoeren van de glasbewassing aan de ramen van uw woning of bedrijfspand? Dan is Cleaning Service van der Weele hét schoonmaakbedrijf wat u hierbij van dienst kan zijn. Het is belangrijk dat uw woning of bedrijfspand goed onderhouden wordt. Hierbij is het regelmatig uitvoeren van glasbewassing essentieel. Het is mogelijk dat de ruiten aan de buitenkant van uw woning of bedrijfspand lastig bereikbaar zijn. Dit is voor ons geen probleem. Ons schoonmaakbedrijf beschikt over alle benodigde materialen en gecertificeerde glazenwassers om elke soort glasbewassing vakkundig uit te voeren. Wij kunnen eenmalig de glasbewassing van de ruiten van uw woning of bedrijfspand uitvoeren, maar we kunnen hierover ook vaste afspraken met u maken.

Neem contact op
Vaste afspraken

 

Als schoonmaakbedrijf in Veenendaal vinden we het belangrijk dat u te allen tijde over een schone woning of bedrijfspand kunt beschikken. Hierdoor bieden we u de mogelijkheid om vaste schoonmaakafspraken met ons te maken. Wanneer u hierover meer informatie wilt, kunt u het contactformulier op onze website invullen. Ons schoonmaakbedrijf in Culemborg beschikt over 24 jaar ervaring in het schoonmaken van kantoren en panden. U kunt dus wel stellen dat hygiëne in onze genen zit. Geen schoonmaakklus is ons te gek. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in glasbewassing en zonnepanelen bewassing.

Ik ben geïnteresseerd
Zonnepanelen bewassing

 

Het is belangrijk dat de zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand regelmatig schoongemaakt worden. Dit omdat de levensduur van uw zonnepanelen hierdoor verlengd wordt. Daarnaast zorgen vuile zonnepanelen ervoor dat u niet optimaal kunt profiteren van de door de zonnepanelen opgewekte zonne-energie. Niet al het vuil op uw zonnepanelen wordt namelijk weggespoeld door de regen. Door uw zonnepanelen 1 tot 2 keer per jaar te laten reinigen door ons schoonmaakbedrijf in Tiel, leveren uw zonnepanelen gemiddeld zo’n 10% meer rendement op. Ook voor gevelreiniging bent u bij ons aan het juiste adres.


Gevelreiniging


Met behulp van gevelreiniging kan alle aanwezige vervuiling op een gevel verwijderd worden. Door gevelreiniging door ons schoonmaakbedrijf in Veenendaal uit te laten voeren, worden de gevels van uw woning of bedrijfspand weer als nieuw. Van te voren kunnen we niet aangeven welke reinigingsmethode er door ons gebruikt zal worden voor het reinigen van de gevels van uw woning of bedrijfspand. Dat komt doordat de reinigingsmethode bepaald zal worden aan de hand van de ernst van de vervuiling en het type gevel waarover uw woning of bedrijfspand beschikt. Wij zijn u als schoonmaakbedrijf graag van dienst bij de uitvoering van allerlei voorkomende schoonmaakwerkzaamheden. Neem vooral contact met ons op als u meer informatie wilt ontvangen over onze schoonmaakdiensten. Geen enkele klus is te lastig voor ons en we vinden altijd een oplossing voor de schoonmaakklus! 

Neem vrijblijvend contact op